Retour zendingen

Bij KingCrush willen we dat jij geniet van je wijn. En natuurlijk willen we dat je terugkomt EN ons aan je vrienden aanbeveelt.

Wij verkopen alleen wijnen die wij te gek vinden. Wij begrijpen natuurlijk ook dat iedereen z’n eigen smaak heeft en voorkeuren – dit kan zich ook ontwikkelen over de tijd.

Als je niet 100% gelukkig bent met je aankoop, dan is het geen probleem om je bestelling terug te sturen. Je kunt dit nog doen 100 dagen na je aankoop. Wij geven je dan 2 mogelijkheden: Je krijgt het geld teruggestort op je rekening, of we zorgen voor een fantastische andere wijn. Uiteraard halen wij de wijnen zonder kosten op.

Een paar vragen die je wellicht hebt:

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?
Neem contact met ons op via +31(0)683627511 of via de e-mail. Wij zorgen ervoor dat de bestelling wordt opgehaald. Je mag de wijnen ook op ons kantoor in Amsterdam afleveren (Bakkerstraat 23, 1017 CW, Amsterdam).
Het is niet nodig om de originele verpakking nog te hebben – elke doos volstaat (als wij hem ophalen dan zorgen we ervoor dat de wijnen veilig worden vervoerd).

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Zodra de wijn bij ons is aangekomen zullen we het geld overmaken.

Let op! Als de aankoop is gedaan met een korting of andere actie (bijvoorbeeld een korting van een vriend) dan zal deze ook worden meegenomen in het bedrag dat wordt teruggestort.

Hoe wijzig ik of annuleer ik een bestelling?
Probeer direct contact met ons op te nemen via mail: [email protected] of via de telefoon: +31(0)683627511.