Veelgestelde vragen

Hoe werkt de site?

Op KingCrush bieden wij frequent deals aan via de e-mail als je een member bent (hier geef je dus expliciet toestemming voor om in de mailinglijst te worden opgenomen). Op onze site kunnen zowel members als niet-members wijn kopen. De members hebben toegang tot bepaalde delen van de site met nog meer wijn (dat is ons geheim).
Via het menu aan de bovenkant van de site kunnen de wijncategorien worden gekozen.

Hoe word ik een member?

Door rechtsboven op “login” te drukken kun je via Facebook of via je e-mail jezelf aanmelden voor KingCrush. Op dat moment ben je een member. Dit geeft je een voorkeurspositie ten opzichte van andere klanten. Wij sturen je secret deals, uitnodigingen voor wijnproeverijen en andere voordelen. Niets houd je tegen.

Is er een minimum bestel hoeveelheid?

In principe verkopen wij alleen dozen wijn met 6 flessen. Op het moment dat het bestelbedrag boven de 50 euro uitkomt, zullen de verzendkosten gratis zijn.

Hoe betaal ik de wijn?

Je kunt betalen met iDeal

Waar kan ik mijn voordeelkorting invoeren?

Dit vind je aan het eind van de bestelling. Er is een tekstveld waar je de code kunt invoeren en vervolgens kunt verwerken in het totaalbedrag. Daarna wordt de korting direct verrekend met het totaalbedrag en kun je de bestelling voltooien.

Je bent vergeten de voordeelkorting in te voeren. Kan je de korting nog krijgen?

Helaas kan dat niet. Zodra de bestelling is afgerond, is de transactie voltooid en kunnen we dit niet meer terugdraaien. Goed nieuws: Je kunt de kortingscode gebruiken bij een volgende bestelling (natuurlijk geldt: zolang de actie geldig is).

Waar vind ik de factuur?

Wij versturen de factuur met uw bestelling mee. Ook is de factuur digitaal terug te vinden in je eigen account.

Hoe annuleer ik de bestelling?

Dit kan alleen als de bestelling nog niet is verstuurd. Neem direct contact met ons op per e-mail of telefonisch om de bestelling te annuleren (snelheid is een vereiste).

Kan de bestelling nog worden aangepast?

Helaas is dit niet mogelijk. Zodra de bestelling is geplaatst kunnen wij de bestelling niet aanpassen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja! Je krijgt een track&trace code van onze logistieke partner. Met deze code kan het pakketje worden gevolgd en weet je precies wanneer de bestelling wordt geleverd.

Ik heb een account, maar ben mijn wachtwoord vergeten, en nu?

Als er wordt gevraagd om in te loggen staat er onder het veld “wachtwoord” de link met “wachtwoord vergeten”. Klik op deze link en vervolgens word je naar een scherm geleid waar je je e-mailadres kunt invullen. Vervolgens sturen wij een e-mail met daarin een link. Via deze link kun je een nieuwe wachtwoord instellen.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

In je account (aan de rechterkant zit een menu-knopje “Mijn Account”), kun je drukken op “nieuw wachtwoord”. Door 2 keer een nieuw wachtwoord in te voeren en je oude wachtwoord te bevestigen, zal het nieuwe wachtwoord worden bevestigd.

Kan ik de wijnen retour sturen?

Als jij niet happy bent, zijn wij dat ook niet. Natuurlijk kun je de wijnen retour sturen, maar wel binnen 100 dagen.
Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij regelen de retour.Vervolgens heb je twee keuzes: Of wij storten het geld terug op je rekening, of wij bieden een gepast alternatief (denk aan een nieuw doosje wijn gematched aan je smaak) – met andere woorden; hier komen we wel uit.

Hoe beoordelen wij de wijnen?

Wij proeven wijnen niet alleen zelf, maar ook met experts op bepaalde gebieden. Wij nodigen tijdens proefavonden sommeliers en vinologen uit. Dit zijn allemaal vrijwilligers die ons helpen om de juiste afweging te maken. Gemiddeld behaald slechts 5% van de wijnen die wij proeven onze site.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Ons hoofdkantoor zit in Amsterdam op de Bakkerstraat 23b. Daarnaast zijn we bereikbaar via mail: [email protected] of via de telefoon: +31(0)683627511.

Zijn mijn gegevens veilig?

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van je persoonsgegevens. Door het toepassen van de zogenaamde SSL-methode zijn alle gegevens gecodeerd en kunnen deze niet door anderen worden bekeken.